Välkommen till Vagnhall 16

där gemenskap och smak möts

vi är passionerade om att skapa en mötesplats där varje besök

är en upplevelse och varje måltid en resa.

Boka event

Öppettider:

Tisdag: 11:00-14:00
Onsdag: 11:00-14:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-01:00
Lördag: 12:00-01:00

På Gåsebäck hittar du Vagnhall 16, en plats där gemenskapen blomstrar och maten berättar en historia. Vår filosofi är enkel, vi är passionerade om att skapa en mötesplats där varje besök är en upplevelse och varje måltid en resa.

Vår Vision:

På Vagnhall 16, är varje dag en möjlighet att dela, utforska och njuta. Vår ambition är att vara en levande scen för gemenskap och kulinariska äventyr, där lokalbefolkningen och besökare från alla håll kan komma samman och skapa minnen.

Våra Kök:

Med inspiration från världens alla hörn, erbjuder våra streetfood kök mat från det italienska, asiatiska, orientaliska köket och från vårt egna smokehouse. Vi tror på matens förmåga att förena människor.

Evenemang och Stämning:

Evenemang ligger oss varmt om hjärtat. Från mysiga after works till livliga festivaler och musikkvällar, skapar vi en varm och inbjudande atmosfär där alla kan känna sig hemma. Vi älskar att se våra gäster skratta, umgås och njuta av livet.

Under Tillväxt:

Vi växer och utvecklas ständigt, vårt mål är att alltid överraska och glädja våra besökare. Vi strävar efter att vara ett ställe där förväntningarna överträffas, inte genom överdrifter, utan genom äkta engagemang och en kärlek till det vi gör.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Vagnhall 16, där varje besök är unikt och varje ögonblick värdefullt. Kom som du är, och bli en del av vår växande familj.

Streetfood

Få snabb och högkvalitativ mat på Vagnhall 16 i Helsingborg. Njut av ett stort urval av menyalternativ och vänlig service. Perfekt för de med en aktiv livsstil och som är sugna på att prova på nya koncept.

Live musik

Live musik

Upplev live musik med enastående akustik i vår unika lokal. Vår mysiga miljö ger dig det perfekta utrymmet att njuta av musiken tillsammans med nära och kära. Välkommen till en kväll där musik och gemenskap förenas för en upplevelse bortom det vanliga

Bar

Baren på Vagnhall 16 är en livlig plats i staden med drycker, underhållning och evenemang. Perfekt för after work, med vänner eller för en kväll ute. Kom och upplev nattlivet med oss!

Spel

Gör ditt besök på Vagnhall 16 ännu roligare genom att utforska vårt spelutbud! Utmana dina vänner på biljard eller pingis och skapa minnen med skratt och tävlingar. En plats där spel och sociala stunder går hand i hand.

Event

Event

Skapa unika event i vår omvandlade brandstationslokal. Vagnhall 16 är platsen där varje event blir minnesvärt. Boka oss för att göra ditt nästa event extraordinärt.

Dans

Dansarena, oavsett om det är ett dansevenemang eller en uppvärmning inför en stor show, erbjuder vår lokal den idealiska ytan för att uttrycka din danspassion

Möten

Möten

En inspirerande mötesplats för företag. Skapa produktiva möten och diskussioner i våra charmiga lokaler. Ge ditt företag den perfekta platsen för framgång.

Handelsplats

Platsen för handel. Anordna exempelvis en matmarknad hos oss och skapa en atmosfär fylld med goda dofter och kulinariska upplevelser. Ett ställe där maten tar plats.

Galleri

Öppettider

Tisdag: 11:00-14:00
Onsdag: 11:00-14:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-01:00
Lördag: 12:00-01:00

Hitta till oss

Busshållplats ”Helsingborg Gåsebäck”
Buss nummer 1
Gåsebäcksvägen 2, Helsingborg

Följ oss på sociala medier:

Kontakta oss

9 + 5 =