Drömmer du om ditt eget kök?

Vagnhall 16 gör det möjligt!

På Vagnhall 16 erbjuder vi unika möjligheter för dig

som brinner för mat och vill driva eget kök.

Boka möte

Välkommen till Vagnhall 16 – Starta din matresa med oss

Här erbjuder vi unika möjligheter för dig som brinner för mat och vill driva eget kök. Vår vision är att skapa en samlingsplats för matentreprenörer och foodies – en plats där passion för mat möter affärsmöjligheter.

Ditt eget kök på Vagnhall 16

Våra nyckelfärdiga containerkök är den perfekta startpunkten för ditt kulinariska äventyr. Varje kök är fullt utrustat och anpassningsbart för att matcha ditt unika behov och vision. Oavsett om du är expert på Sydamerikanska delikatesser, cajun- och kreolrätter eller fransk sandwichbar, är din plats hos oss.

Förmånlig ekonomisk modell

Starta din verksamhet med minimala ekonomiska hinder. Med en initial investering och överkomliga dagliga driftskostnader kan du fokusera på din passion istället för tunga ekonomiska bördor. Vår unika modell baserad på ”non-profit rental” innebär att alla hyres- och driftskostnader delas, vilket ger dig mer utrymme att växa och frodas.

Starta din verksamhet till låg kostnad

Drömmer du om din egen matverksamhet men orolig för höga kostnader? Vi gör det enklare än någonsin! Med våra nyckelfärdiga containerkök, komplett med all utrustning, är din dagliga kostnad för verksamheten otroligt överkomlig, endast ca 300 kr/dag. Med en initial investering på 100 000 kr, kan du starta din verksamhet utan tunga ekonomiska bördor.

En gemenskap av entreprenörer

Som en del av Vagnhall 16 blir du en del av en dynamisk och stöttande gemenskap. Här delar entreprenörer inte bara en marknadsplats, utan även kunskap, erfarenheter och inspiration. Våra regelbundna evenemang och marknadsföringsinsatser garanterar att din verksamhet får den uppmärksamhet den förtjänar.

Streetfood
Ta steget idag

Är du redo att förvandla din dröm till verklighet? Kontakta oss på Vagnhall 16 för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att starta och få din egen matverksamhet att växa. Tillsammans kan vi skapa en värld av smakupplevelser!

Galleri

Öppettider

Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-01:00
Lördag: 12:00-01:00

Hitta till oss

Busshållplats ”Helsingborg Gåsebäck”
Buss nummer 1
Gåsebäcksvägen 2, Helsingborg

Följ oss på sociala medier:

Kontakta oss

13 + 10 =